Αναζητήσεις για τη ζωή και τον Θεό

Πληροφορίες για την ιστοσελίδα

Πολιτική Απορρήτου

Το EveryStudent.gr είναι ένας ασφαλής χώρος για να εξερευνήσετε τα ερωτήματα σας για το ποιος είναι ο Θεός και πως είναι να Τον γνωρίζεις.

Η ιστοσελίδα αυτή περιέχει άρθρα, βιντεάκια με αληθινές ιστορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις και σας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με e-mail σχετικά με ερωτήσεις σας που αφορούν τον Θεό. Θα λάβετε μία προσωπική απάντηση σε κάθε σας ερώτηση. Επιθυμία μας είναι να σας βοηθήσουμε να διαπιστώσετε ότι ο Θεός ενδιαφέρεται για μια προσωπική σχέση μαζί σας και πώς να ξεκινήσετε να Τον γνωρίσετε σήμερα.

Η ιστοσελίδα αυτή σχεδιάστηκε από έναν διαδογματικό χριστιανικό οργανισμό, την Agape. Η Agape έχει παρουσία σε πολλά πανεπιστήμια και κολέγια σε όλη τη Δ. Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Αν σας ενδιαφέρει να ενημερωθείτε για τα θεολογικά “πιστεύω” της Agape, στείλτε μας ένα e-mail.

Ελπίζουμε ότι θα εξετάσετε σοβαρά την δυνατότητα να γνωρίσετε καλύτερα τον Θεό και την αγάπη Του για σας. Δεν υπάρχει άλλη σχέση με να μπορεί να ικανοποιήσει τόσο βαθειά τις αναζητήσεις του ανθρώπινου μυαλού και της καρδιάς.